Skip to main content Skip to search
Maksimirsko naselje IV. 29, 10000 Zagreb, Hrvatska
Pon - Pet: 8:00 - 16:00
+385 1 2300 530
info@obstinatio-zg.hr

O nama

Moje ime je Ivona Bogović. Rođena sam 26.rujna 1977.godine u Zagrebu. Po struci sam magistar ekonomije, smjer računovodstvo i financije (zvanje stečeno 2008.godine). Engleskim jezikom služim se u govoru i pismu. Volim dobru glazbu, fotografiju i planinarenje. U struci sam aktivna od 1998.godine. Dugogodišnje profesionalno iskustvo obilježeno je radom u 2 trgovačka društva, a od 2011.godine nastavljam samostalno s radom unutar vlastitog trgovačkog društva Obstinatio d.o.o. za knjigovodstveno-računovodstvene usluge. Od 2008.godine član sam Hrvatske udruge računovođa te iste te godine stječem certifikat ovlaštenog računovođe.

Ivona Bogović

Osnivač i direktor
Moje ime je Ognjen Bogović. Rođen sam 14.rujna 1977.godine u Zagrebu. Po struci sam inženjer prometa, smjer tehnika telekomunikacija (zvanje stečeno 2001.godine). Engleskim jezikom služim se u govoru i pismu. Volim putovanja, životinje i nove tehnologije. U struci sam aktivan od 2003.-2011.godine. Od 2012.godine uključujem se u knjigovodstveno-računovodstvenu djelatnost unutar trgovačkog društva Obstinatio d.o.o. Iste godine postajem članom Hrvatske udruge računovođa te istovremeno pohađam i uspješno završavam dodatnu edukaciju unutar navedene djelatnosti. Od tada učestalo stječem nova znanja kroz praksu i stručne seminare.

Ognjen Bogović

Stručni suradnik u knjigovodstvu

TKO SMO MI

Trgovačko društvo Obstinatio d.o.o. osnovali smo i upisali u sudski registar 04.07.2011. godine te registrirali za obavljanje knjigovodstveno-računovodstvenih usluga.

Usluge pružamo u cijelosti usklađene sa zakonima i propisima RH. Pouzdani smo, čvrsti i nepopustljivi što i na latinskom znači ime našeg trgovačkog društva.

Visoka kvaliteta rada, stručnost s dugogodišnjim iskustvom na računovodstvenim poslovima, učestalo obnavljanje znanja i pravodobno informiranje komitenata karakteristike su našeg računovodstvenog ureda Obstinatio d.o.o.