Skip to main content Skip to search
Maksimirsko naselje IV. 29, 10000 Zagreb, Hrvatska
Pon - Pet: 8:00 - 16:00
+385 1 2300 530
info@obstinatio-zg.hr

Usluge

Knjigovodstvo

Knjižimo poslovnu dokumentaciju u skladu s pozitivnim zakonskim propisima. Preuzimamo dokumentaciju kod klijenta ili klijent dolazi do nas, a za one koji vole e-poslovanje izmjenjujemo dokumentaciju putem e-pošte.

ČITAJ VIŠE
Računovodstvo

Sastavljamo financijske izvještaje uz konstantno praćenje zakonskih propisa. Analiziramo poslovanje te uočavamo i upućujemo na propuste tražeći najadekvatnije rješenje za unapređenje poslovanja.

ČITAJ VIŠE
Porezne uštede

Jedno je od najzanimljivijih područja kako klijentu tako i nama, a sve u skladu s pozitivnim zakonskim propisima. Kako postupiti, a da bi porez koji klijent mora platiti bio minimalan, naša je uža specijalnost.

ČITAJ VIŠE
Politika zapošljavanja

Vodeći računa o specifičnim potrebama naših klijenata savjetujemo i predlažemo niz mjera aktivne politike zapošljavanja, a koje se odnose na doprinose i poreze. Zašto ne iskoristiti ono što se pruža u RH, a što značajno smanjuje trošak rada.

ČITAJ VIŠE
Arhiviranje dokumentacije

Ukoliko vam nedostaje prostora za registratore i ostalu poslovnu dokumentaciju u mogućnosti smo arhivirati dokumentaciju za vas kao i skenirati i čuvati je u elektronskom obliku. Učestale izmjene propisa u dijelu čuvanja poslovne dokumentacije neka budu naša briga.

ČITAJ VIŠE
Administracija

Ukoliko nam povjerite posao administriranja tada je sve u vezi papirologije na nama. U tom trenutku vi se jedino i najvažnije bavite samo svojom biti poslovanja. Izrađujemo račune za vas, nudimo predloške odluka, radimo plaćanja, podsjećamo na zakonske rokove i obveze prema državi.

ČITAJ VIŠE